Archiv pro štítek: Hollywoodské hvězdy

Kirstie Alley – Scientologie známé herečky a známí herci

Kirstie Louise Alley je americká herečka a známa jak z komedií tak i z charakterních filmových. Herečka Kirstie Alley, která obdržela ve své herecké kariéře ocenění Emmy, se narodila Kirstie Louise Alley 12. ledna 1951 ve městě Wichita v Kansasu.

Poté, co studovala herectví na Kansas State University, se

Kirstie Alley – Hollywoodské hvězdy, které se hlásí ke scientologii

Kirstie Alley – Hollywoodské hvězdy, které se hlásí ke scientologii

Alley přestěhovala do Kalifornie a stala se interiérovým dekotarérem. Díky bouřilovému životnímu stylu vstoupila do divokého období, ve kterém konzumovala drogy a její osud vysel na vlásku. Jakmile se Alley rozhodla opustit svůj bezohledný životní styl, podstoupila rehabilitaci z drogové závislosti a přijala vstupila Scientologické církve, náboženství vytvořenám spisovatelem L. Ronem Hubbardem.

Kirstie Alley - scientologie herečky a herci - propagátorka Scientologické církve

Kirstie Alley – scientologie herečky a herci – propagátorka Scientologické církve

V roce 1981 zasáhla do osudu Kirstie Alley tragédie , když auto rodičů zasáhl opilý řidič, zabila matku a vážně zranil jejího otce. V roce 1982 pak Kirstie Alley debutovala ve filmu „Star Trek II: Hněv Khan“. V paměti diváků následně utkvěla zejména pro rolí v televizním seriálu Cheers natáčeném v letech 1987 až 1993, ve kterém hrála Rebecce Howeovou, Kombinace smyslné krásy Alley, hlučného hlasu a komediálního načasování vedlo k získání ceny Emmy a Zlatého glóbu (před tím, než ji získala, byla již dvakrát nominovaná).

Kirstie Alley - filmová série Kdopak to mluví

Kirstie Alley – filmová série Kdopak to mluví

Herečka Kirstie Alley také ukázala svůj dramatický talent v thrilleru 1988 Shoot to Kill. České televize v době vánoc s oblibou vysílají filmy ze série Kdopak to mluví (Look Who Who Talking) (Kdopak to mluví 1, Kdopak to mluví 2, Kdopak to mluví 3) ve kterých hrála se svým hereckým kolegou Johne Travoltou. V roce 1994 získala cenu za Emmy za televizní film „Davidova Matka“. O tři roky později získala roli ve filmu Woodyho Allena Pozor na Harryho, kde ukázala, že dokáže dobře zahrát také vážnou roli. Do té doby se objevovala především v komediálních rolích. V roce 1997 obdržela v sitcomovém seriálu produkovaném americkou televizí NBC Veroničiny tajnosti (Veronica’s Closet).

Kirstie Alley - americká herečka která propaguje Scientologickou církev

Kirstie Alley – americká herečka která propaguje Scientologickou církev

Mezi dalšími televizními rolemi ve kterých se Kirstie Alley je například seriál Sever a Jih. Kirstie Alley se účastnila jedenácté řady Dancing With The Stars (u nás StarDance), jejím tanečním partnerem byl Maksim Chmerkovsky původem z ukrajinské Oděsy. Kirstie Alley s Maksimem Chmerkovskym vyhráli v tanční soutěži druhé místo. Během pohybově náročných tanečních tréningů se podařilo Kirstie Alley velmi zhubnout.

 

Giovanni Ribisi bude hrát ve všech čtyřech pokračováních Avatara

Giovanni Ribisi bude hrát ve všech čtyřech pokračováních Avatara.

Americký herec Giovanni Ribisi - Scientologie herci

Americký herec Giovanni Ribisi – Scientologie herci

Další známá herecká tvář se vrací do pokračování filmu Avatar od .

 

Giovanni Ribisi se vrátí ke všem čtyřem pokračováním megahitu v roce 2009, který je stále nejvyšší a největší film všech dob.

V původním filmu hrál Ribisi postavu Parkera Selfridge, morálně konfliktního správce korporace pro těžbu RDA, který se neochotně odvolal válku s domorodci na planetě Na’vi, aby získal neocenitelné místo planety.

Giovanni Ribisi – Hollywoodská hvězda, hlásíci se k scientologii

Giovanni Ribisi – Hollywoodská hvězda, hlásíci se k scientologii

Ribisi se v nových filmech stane členem veteránů Avatar Sam Worthingtonové, Zoe Saldany, Stephena Langové a Sigourney Weaverové spolu s nově příchozími Kate Winslet, Oona Chaplin, C.C.H. Pounder a Cliff Curtis.

První pokračování je naplánováno na vydání v prosinci 2020.

Citát od Giovanni Ribisi

Musíte vzít v úvahu, že to byl mobilní telefon, který se stal tím, co je díky modernímu způsobu vedení telefonních hovorů, a to je zařízení, které je máte stále u sebe 24 hodin a 7 dní v týdnu. Předtím se to dělalo tak, že jste „zanechali vzkaz“ a předtím to fungovalo tak, že „doufejme, že bude doma.“

Giovanni Ribisi

 

 

Giovanni Ribisi

Giovanni Ribisi

Datum narození: 17. prosinec 1974
Místo narození: Los Angeles, California, USA
Jeho kariéra začala v televizi v sitcomech už jako dítě (zpočátku pod jménem Vonni Ribisi). V tomto směru se dostal na vrchol kultovním Phoebin bratrem v Přátelích. Vytvořil hlavní role v komediálních seriálech My Two Dads (1987-90, Moji dva tátové), Davis Rules (1992), The Wonder Years (1992-93, Báječná léta – ČTV) a Family Album (1993, Rodinné album). Malé obrazovce dodnes zůstává věrný hostováním. Do světla celovečerních filmů vstoupil s pomocí Toma Hankse, který režijně debutoval filmem To je náš hit! Blískat na lepší časy se začalo rolemi ve filmech Davida Lynche a ceněného nezávisláka Richarda Linklater a Giovanniho si všiml i Steven Spielberg. V jeho dobro mluví také slušný počet ansámblu kvalitních projektech.

Giovanni Ribisi Hollywoodské hvězdy, které se hlásí ke scientologii

Giovanni Ribisi Hollywoodské hvězdy, které se hlásí ke scientologii

Chick Corea – Hollywoodské hvězdy, které se hlásí ke scientologii

Americký herec Giovanni Ribisi – se hlásí ke scientologii

Antonino Giovanni Ribisi narozen 17. prosince 1974, známý profesionálně jako Giovanni Ribisi, je americký herec a producent. Giovanni Ribisi pochází z umělecké rodiny, jeho dvě sestry také pracují ve filmovém průmyslu: Marissa je spisovatelka a herečka a Gina je herečka. Ribisi se narodil v Los Angeles, Kalifornie. Jeho ot

Giovanni Ribisi se hlásí k scientologické církvi

Giovanni Ribisi se hlásí k scientologické církvi

ec, Albert Anthony Ribisi, je hudebník, který byl klávesista a jeho matka, Gay (rozená Landrum), je manažerka herců a spisovatelů. Giovanni Ribisi účinkoval už od svých časných dětských let v TV (zpočátku pod jménem Vonni Ribisi). Giovanni Ribisi vytvořil hlavní role v komediálních seriálech My Two Dads (1987-90, Moji dva tátové), Davis Rules (1992), The Wonder Years (1992-93, Báječná léta – ČTV) a Family Album (1993, Rodinné album).

Chick Corea – Hollywoodské hvězdy, které se hlásí ke scientologii

Ribisiho herecký výkon ve filmu Zachraňte vojína Ryana z období Druhé světové války který režíroval režisér Steven Spielberg (1998), byl průlomem v jeho herecké kariéře, a dostal ho do popředí jako jednoho z nejslibnějších mladých herců v Hollywoodu.

Giovanni Ribisi – Hollywoodské hvězdy, které se hlásí ke scientologii

Giovanni Ribisi – Hollywoodské hvězdy, které se hlásí ke scientologii

Je členem scientologické církve. Jeho sestra Marissa Ribisiová je také herečkou (nar. 1974). Jeho sestra, Marissa, je vdaná za hudebníka Becka. Giovanni Ribisi hrál dále například ve filmu „Avatar“.  Giovanni Ribisi vyrostl v prostředí Scientologické církve, jako dítě navštěvovat školu, která používá studijní technologii L. Ron Hubbarda, která je součástí scientologie.

Herec má dceru Lucii.

Filmografie

Rok název filmu role
1988 Promised a Miracle Wesley Parker
1993 The Positively True Adventures of the Alleged Texas Cheerleader-Murdering Mom Pete Reyes
1995 Mind Ripper Scott Stockton
1996 That Thing You Do! Chad
1996 The Grave Wex
1997 First Love, Last Rites Joey
1997 The Postman Bandit 20
1997 Lost Highway Steve V.
1996 SubUrbia Jeff
1998 Zachraňte vojína Ryana T-5 Medic Irwin Wade
1998 Some Girl Jason
1998 Phoenix Joey Schneider
1999 The Other Sister Daniel McMann
1999 The Mod Squad Peter
1999 It’s the Rage Sidney
1999 The Virgin Suicides Narrator
2000 Boiler Room Seth Davis
2000 The Gift Buddy Cole
2000 Gone in 60 Seconds Kip Raines
2001 Shot in the Heart Mikal Gilmore
2001 According to Spencer Louis
2002 Heaven Filippo
2003 Basic Kendall
2003 Cold Mountain Junior
2003 I Love Your Work Gray Evans
2003 Lost in Translation John
2003 Masked and Anonymous Soldier
2004 Sky Captain and the World of Tomorrow Dexter „Dex“ Dearborn
2004 Flight of the Phoenix Elliott
2004 Love’s Brother Angelo Donnini
2005 The Big White Ted
2006 10th & Wolf Joey
2006 The Dead Girl Rudy
2006 The Dog Problem Solo
2007 Gardener of Eden Vic
2007 Perfect Stranger Miles Haley
2008 Spirit of the Forest Cebolo (voice)
2009 Public Enemies Alvin Karpis
2009 Avatar Parker Selfridge
2009 Middle Men Wayne Beering
2011 The Rum Diary Moburg
2011 The Other Side Sean Splinter
2012 Contraband Tim Briggs
2012 Ted Donny
2012 Columbus Circle Detective Paul Giardello
2013 Gangster Squad Conway Keeler
2014 Playing It Cool
2014 A Million Ways to Die in the West Edward
2014 I Fought the Law Chris Long
2014 Selma Lee C. White
2015 Papa: Hemingway in Cuba Ed Myers
2015 Results Paul
2015 Meadowland Tim
2015 Ted 2 Donny
2016 The Bad Batch

Alanna Masterson – Hollywoodské hvězdy, které se hlásí ke scientologii

Masterson se narodila v Long Island, New York rodičům Carol Masterson a Joe Reaiche (bývalý hráč v australské národní Rugby lize).

herečka Alanna Masterson se hlásí k scientologii

herečka Alanna Masterson se hlásí k scientologii

Je mladší sestra Jordana Mastersona a tři nevlastních bratrů, Danny Mastersona, Christopher Mastersona a Willa Mastersona. Rodina se později přestěhoval do Los Angeles, Kalifornie. Oba její rodiče byli během doby kdy vyrůstala aktivními členy v Scientologické církve. Vyrůstala ovlivněna svými staršími bratry, kteří oba hráli v populárních televizních pořadech od konce devadesátých až do začátku třetího milénia. Mastersonina vášeň pro herectví přišla z důvodu strávení mnoha času na natáčecím place se svými bratry a pozorováním procesu natáčení.  On 13. listopadu 2015 se Alanně narodilo první dítě jimž byla dcera Marlowe. Otcem dítěte je přítel Alanny Brisk Stovell.

Účinkování v televizi

ROK TITUL Role POZNÁMKA
2001 Definitely Maybe Unknown Guest
2006 Malcolm in the Middle Heidi Guest
2008 Greek Alanna Guest
2009 Terminator: The Sarah Connor Chronicles Zoe McCarthy Guest
2009 Grey’s Anatomy Hillary Boyd Guest
2010 First Day Abby Recurring, 7 episodes
2012 Park It Up Brenda Guest
2013–present The Walking Dead Tara Chambler Season 4 (recurring role; 7 episodes)
Season 5–present (main role; 20 episodes)
2014 Men at Work Mopey Hipster Girl Guest
2014–2016 Talking Dead Herself 3 episodes
2016 @midnight Herself 1 episode

 

Když se řekne scientologie, většina z nás si vzpomene na známé americké herce jako jsou Kirstie Alley, Chick CoreaKelly Preston, Priscilla Presley, Catherine Bell, Jenna Elfman, Sofia Milos, Giovanni Ribisi, Michael Pena, Anne Archer, Erika Christensen

V roce 2016 Prepon a odbornice výživu Elizabeth Troy napsali knihu Skrytý plán, což je kniha o výživě a životosprávě, která čerpá ze zkušeností Prepon s konzumací biopotravin, se kterou začala už jako dítě a popisuje problémy které měla s trávení, nadýmání a únavou. Tato kniha debutovala na seznamu New York Times bestsellerů, a je to číslo jedna mezi nejprodávanějšími knihami na Amazon.com.

15 hvězdných stoupenců scientologie, u kterých by jste to nečekali

Zde jsou jména asi 15ti stoupenců scientologie, z amerického Hollywoodu u kterých by jste to nečekali.

John Travolta americký herec a Scientolog

John Travolta americký herec a Scientolog

Proč tolik umělců jako jsou Kelly Preston, Alanna Masterson, Catherine Bell, Nancy Kartraytr, Kirstie Alley, Jenna Elfman, Jason Lee, Elisabeth Moss, Ethan Suplee, Juliette Lewis, Beck, Doug E. Fresh, Michael Pena, Laura Prepon, Danny Masterson se zajímá scientologii? Co v tom asi bude? Je vám také neznámé co scientologie je? Co je ta Scientologie a jaký má cíl?

Jaký je Scientologie?

osvobodit člověka z duchovního otroctví a vytvořit novou civilizaci bez šílenství, bez zločinců a bez válek, kde schopní mohou prosperovat a poctiví lidé mohou mít svá práva a kde je člověk svobodný, aby mohl stoupat k dalším výšinám.

Každý z nich se shoduje v jednom – přesto, že kořeny Scientologie sahají k velmi starým náboženským tradicím jako jsou Védy, její podoba a vyznění je velmi současné a moderní. Je velmi unikátní a má přesně danou cestu ke štěstí a duchovnímu naplnění pro lidi ze všech vrstev společnosti.

Co může nabídnout Scientologie, aby osvobodila člověka z duchovního otroctví? Co můžeme považovat za duchovní otroctví a čeho všeho se dá díky Scientologii zbavit? Pokud má někdo neodbytná nutkání,kterých by se rád zbavil ale prostě to nejde. Do této kategorie padají nejrůznější závislosti, kterých by se člověk rád zbavil. Někdo se stále dokola točí okolo jedné nedůležité činnosti ale měl by dělat něco úplně jiného. jeho závislost mu brání v plnění úkolů, a slibů která dal svým blízkým. Věci nejdou, odkládají se a život jde od desíti k pěti. Jak z toho ven. Pomoci může pochopení jak funguje lidská mysl, a to je první krok. Další nezbytný krok je podstoupit terapii, ve které se najde okamžik v minulosti, který závislost způsobuje. Některé závislosti jsou v mysli ukryty hluboko, některé méně hluboko. Vše jde přivést k optimálnímu stavu, jako u všeho je důležité vytrvat a jít si za svým cílem. Duchovní svoboda je jen pro ty, kteří si jí dokáží zasloužit a vytrvají na cestě za ní.

Scientologické mediální produkční centrum

Scientologické mediální produkční centrum

Scientologické mediální produkční centrum

V Los Angeles na Sunset Boulevard v Kalifornii bylo uvedeno 28. května 2016 do provozu Scientologické mediální produkční centrum jehož účelem je představit široké veřejnosti na všech kontinentech informace o tom co je Scientologie.

Scientologické mediální produkční studio je vybaveno nejmodernější video a audio technikou, jednotkou na zpracování zvuků, videa, střihu, nahrávání, dabování a každou další činnost, která patří do dnešního mediálního světa. Součástí Scientologické mediálního produkčního centra je také jednotka, která bude vkládat obsah na sociální sítě, které v dnešní internetové době propojují miliardy lidi po celém světě. Scientologický televizní a rozhlasový kanál vznikl proto, aby všechny lidi na světě informoval o tom co je Scientologie a co dělají Scientologové po celém svět, aby dosáhli cíle Scientologie.

Cíl Scientologie:
„Civilizace bez šílenství, bez zločinců a bez válek, kde schopní mohou prosperovat a poctiví lidé mohou mít práva a kde je člověk svobodný, aby mohl dosáhnout nejvyšších stavů existence.“ 

Scientologie je velice zajímavá, a proto ji studuje také řada lidí z jiných náboženství i ateisté. Je to proto, že Scientologie je velice tolerantní. Není založena na víře, ale podobně jako náboženství Asie na snaze o porozumění a chápání.

Scientologické mediální produkční centrum

Scientologické mediální produkční centrum

Scientology Media Productions (SMP) se rozprostírá na ploše asi 20.000 metrů čtverečních v areálu, který je nedaleko křižovatky Sunset a Hollywood Boulevard. Komplex budov byl postaven původně v roce 1912, zahrnuje nejmodernější studio pro nahrávání zvuku, umělecké dílny, produkci obrazových efektů, střih, překlad a dabing do dalších jazyků – vše co vyžaduje živé vysílání televizní a rozhlasové stanice.

Slavnostního otevření se účastnil též Leron Gubler, který je presidentem Hollywoodské obchodní komory, který řekl: „Co se stane dnes a tady sebou ponese mnohem větší důležitost. Lidi sledují Hollywood a lidi sledují co dělá Scientologická církev. A vy nejenom sem umísťujete kotevní bod, ale nabízíte skvělé příležitosti pro spisovatele, režiséry a tvůrčí lidi všeho druhu, kteří mají potěšení z tohoto unikátního tvůrčího prostředí. Takže ať se nám společně pracuje na tom, abychom Hollywood pozdvihli ještě k větším výšinám.“

Arturo Sandoval – kapitán policie v Los Angeles zmínil, že si je vědom jaké úsilí vynakládá Scientologická církev to protidrogových kampaní a kampaní proti kriminalitě. Co je pozoruhodné na Scientologické církvi a jejích členech, že dáváte a nic za to nechcete.