Jak udělat radost zaměstnancům? Zařiďte firemní stravování

Každý dobrý manažer ví, že úspěchy firmy z velké části závisí na jejím týmu. Proto je na místě pro svůj tým občas něco udělat. V posledních letech jsou oblíbené například teambuildingové akce, ke konci roku je zvykem rovněž pořádání večírků. Přemýšlíte spíš nad něčím, co by mělo větší užitek a přineslo to nadšení všem zaměstnancům? Řešením může být jídlo.

Staré dobré přísloví tvrdí, že jíme proto, abychom žili, nikoliv naopak. Na tom sice bude špetka pravdy, nicméně ruku na srdce – nepotěší i vás občas nějaký dobrý pokrm? Svíčková od babičky, borůvkový koláč od mámy, na každého platí něco jiného. Jedno je ale jisté: Dobré jídlo prostě patří k radostem života. Tak proč neudělat takovou radost právě svým zaměstnancům?

Firemní stravování je nejlepší variantou obědů

Zejména menší firmy obvykle řeší obědy tak, že je vlastně vůbec neřeší. Nechají zaměstnance, ať si dělají, co uznají za vhodné. Mohou si sami zajít někam do restaurace, nebo o obědové pauze posvačit jídlo z krabičky, které si nachystali předem doma. Ani jedna varianta není zrovna ideální. Jídla z krabičky se vám zanedlouho přejí, navíc je pracné neustále vymýšlet, co si uvaříte na další den. A chodit do restaurace? Za prvé musíte opouštět pracoviště a pak není tolik času na samotný oběd, za druhé se ne všude nachází levné restaurace.

Nechte si jídlo vozit

Pro firemní stravování není nutné hned budovat kuchyni a jídelnu. Jídlo si můžete nechávat dovážet již hotové v přepravkách. Pak budete potřebovat jen malou kuchyňku, kde dáte porce na talíř. Hodí se také myčka. Nádobí tam po obědě naskládáte, zapnete ji a večer stačí věci vyskládat.

Firemní stravování Praha formou distribuce hotových jídel zajišťuje třeba společnost Arter. Dává na výběr denně z 12 druhů minutek, 7 standardních a 13 exkluzivních příloh, 11 zmrzlinových pohárů. Chuťové buňky celé firmy budou potěšeny.